Ремонт на спирачки и ходова част

на всички марки и всички модели автомобили.
GR Service разполага с отлично подготвени специалисти и модерна техника за ремонт на спирачни системи и ходова част.

Смяна на накладки, ремонт на спирачни системи и ходова част.

Спирачните и окачващите системи на вашето превозно средство са важни за цялостното му управление и безопасност. Когато тези системи работят правилно, те ви осигуряват оптимален контрол на вашия автомобил. Всеки път, когато подозирате проблем със спирачките или окачването, препоръчваме ви да вкарате автомобила си в GR Service за преглед на окачването или ремонт на спирачки възможно най-скоро, за да можем да ви върнем безопасно на пътя.

Ходова част на автомобилите

Механичните компоненти особено по ходовата част на превозните средства се чупят! Това обикновено се дължи на лоши пътища, износване или стареене на материала…За съжаление това е част от поддръжката на автомобила. Когато се случи този кошмарен сценарий, можете да разчитате на GR Service бързо да идентифицира проблема и да предложи решение…

Животът на спирачните накладки

Животът на спирачната накладка зависи от навиците на шофиране, използването на превозното средство и работната среда. Спирачните системи са проектирани да осигуряват от 30 000 до 49 000 км живот на накладките при много тежка употреба (като градски райони с интензивен трафик) и ще осигурят от 60 000 до 90 000 км живот на накладките при средно използване. Факторите, които ще намалят живота на накладките, включват често силно спиране, повишени температури (причинени от високоскоростно спиране, шофиране в планински райони), шофиране с тежко натоварено превозно средство и тежка среда като зони с висока корозия и зони с много път отломки и прах.

Увереността на спиращата сила

Добре поддържаната спирачна система е от решаващо значение за безопасното и успешно шофиране. Накладките, спирачните дискове и апаратите трябва да бъдат ремонтирани или сменяни като част от редовното обслужване на спирачките. Не се притеснявайте, ние сме насреща! Ако забелязвате признаци на износване на спирачките или просто търсите рутинна проверка, посетете автосервиз GR Service, където нашите експерти могат да ви върнат уверено на пътя.

Спирачките ви сигнализират ли за проблем?

Понякога спирачките на вашия автомобил ще ви предупреждават, когато има проблеми. Подсвиркващите звуци, чуруликащите звуци и поднасянето са индикации, че се изисква обслужване на спирачките. Ето някои често срещани причини за пулсация на педала на спирачката и / или шум:

  • Износени спирачни накладки
  • Топлонапукани или износени спирачни дискове
  • Разхлабени спирачни накладки в спирачния апарат
  • Липсващи или повредени шумоизолатори
  • Неравен въртящ момент на гайките