Смяна на гуми – демонтаж, монтаж и баланс

на всички марки и всички модели автомобили . GR Service разполага с отлично подготвени специалисти и модерна техника демонтаж, монтаж и баланс на гуми.

Демонтаж, монтаж и баланс на гуми.

Изтъркани ли са вече гумите на колата ви? Колата ви дърпа надясно? Изминали ли сте над 5000км в градски условия на каране на автомобила си? Автосервиз GR Service предлага всички автоуслуги свързани с гумите и джантите на вашата кола, от които се нуждаете, точно тук под един покрив. Ние можем да ви „обуем“ с Bridgestone, Goodyear, Michelin® и много други марки гуми. Предлагаме гуми за леки автомобили, камиони, джипове, микробуси, ATV и др. Не знаете какъв е точния размер гума на вашето превозно средство? Обадете се на 0893 02 50 55 или елате на място при нас в сервиза.

Преди да настъпят летните месеци, Ви препоръчваме да се отбиете в автосервиз GR Service за смяна на зимните с летни гуми. Карането със зимни гуми през летните месеци, освен че изтърква самата гума, влошава и качествата и, като втвърдява каучука на гумата. Така сцеплението с пътя става по-малко и автомобила става по-неустойчив, особено на мокра настилка. Обратното важи и за летните гуми – невъзможно е да сте стабилни на пътя през зимата с летни гуми.

Лепене и вулканизациа на гуми, демонтаж, монтаж и баланс

Не пренебрегвайте смяната на гуми или тяхното обслужване на време! Ние разполагаме с модеерна техника и добре обучени професионалисти. При нас ще получите бързо обслужване и висококвалифицирани съвети при избора на гуми в зависимост от модела на колата Ви, климатичните условия, типа каране и комфорта, който искате да постигнете. При нас ще получите съвети за:

  • Скоростния индекс на гумата и нивата на шум при движение
  • Разхода на гориво, водния поток и отичането на водата от гумите
  • Точното количество въздух необходимо за оптимално напомпана гума

Много важно при обслужването на гумите е то да стане навреме – това е най-добрият начин за предотвратяване на поява на проблеми в средата на зимата например или при първия сняг. Добре е да сме „обули“ автомобила си качествено, за да избегнем значителни проблеми, които не бихме искали да си докарваме в зимна обстановка