Ремонт на бензинови и дизелови двигатели

на всички марки и всички модели автомобили . GR Service разполага с отлично подготвени специалисти и модерно обурудване дори за тежки ремонти на двигатели.

Ремонт на двигатели

За големите и тежки ремонти, какъвто е един ремонт на двигателя можете да оставите автомобила си Автосервиз GR Service! Нашите експертни услуги са идеални, независимо дали имате по-стар модел кола или по-нов автомобил. И тъй като ние гарантираме работата, която изпълняваме, можете да бъдете сигурни, че получавате най-високо качество на ремонт и/или смяна на двигатели в района на ж.кДружба и София.

Дайте на вашето превозно средство нов живот! Това голямо петно масло по алеята или онези странни звуци изпод капака не трябва да означават, че скоро ще трябва да плащате за нова кола. Вместо това нашият екип от автосервиз GR Service, може да ремонтира бензинов или дизелов двигател, трансмисия или диференциал и бързо да ви върне на пътя!

Поддръжка на двигателя

Всеки производител на автомобилни части ще ви каже, че превантивната поддръжка е от решаващо значение за живота на детайла. Подобно на други авточасти, автомобилните двигатели не са създадени, за да продължат вечно. Можете обаче да увеличите живота на двигателя, като извършвате редовна профилактична поддръжка. Най-лесният начин да поддържате върхова производителност и икономия на гориво е да осигурите редовна поддръжка на двигателя за вашия автомобил. За да поддържате вашия двигател от експерти, посетете GR Service.

Ремонт на двигател

Когато вашето превозно средство покаже някакви признаци на проблеми, докарайте го в Автосервиз  GR Service за ремонт на двигатели с обслужване пълен пакет за двигатели. От диагностичната проверка на лекия ремонт на двигателя до прецизния ремонт на частите на двигателя, нашите експертни автомеханици са готови да ви помогнат.

Подмяна на двигателя

Въпреки че обикновено е надежден, двигателят на автомобила е податлив на повреди и повреди. Когато това се случи, не се стресирайте. Поемете инициативата. Докарайте автомобила си в сервиз за смяна или ремонт на двигателя.

Ангренажен ремък

Ангренажния ремък е част от двигателя с вътрешно горене на вашия автомобил. Ремъкът синхронизира въртенето на разпределителния вал и коляновия вал, така че клапаните на двигателя да се отварят и затварят в правилните моменти. Също така ремъкът предотвратява удара на буталото по клапаните в двигател с интерференция. Ремъкът за синхронизация е гумен колан, който обикновено има зъби на вътрешната повърхност, докато синхронизиращата верига е метална ролкова верига. Повечето автомобили, които караме, вече имат ангренажни ремъци, вместо вериги и зъбни колела. Въпреки, че различните производители посочват препоръчителния пробег, трябва редовно да проверявате ангренажния ремък на автомобила си. За да го проверите от експерти, свържете се с нас днес.