Ремонт и пълнене на атоклиматици

на всички марки и всички модели автомобили . GR Service разполага с отлично подготвени специалисти и модерна техника за откриване на течове на фреон и допълване до необходимото количество на Вашия климатик.

Авто А/С – обслужване и поддръжка

Знаем колко горещо може да стане лятото, особено когато климатикът на колата ви не охлажда правилно. По-голямата част от ремонтите по климатика на автомобила могат да бъдат предотвратени с навремено обслужване и презареждане на вашия климатик. Така че независимо дали вашият климатик не охлажда или не духа толкова силно, колкото би трябвало, ние сме напълно оборудвани, за да ви обслужваме. В автосервиз GR Service ние предлагаме цялостни услуги за ремонт и презареждане на климатици, като гарантираме, че вашата климатична система ще има дълъг и безпроблемен живот. Ние можем бързо да инспектираме вашата климатична инсталация, да я ремонтираме или да я презаредим и да ви върнем на път за нула време.

Преди да настъпят летните месеци, Ви препоръчваме да се отбиете в автосервиз GR Service за AC услуга и евентуално презареждане. По време на ангажимента за обслужване на климатик, ние ще извършим щателна проверка на климатичната система на вашето превозно средство, за да проверим за нива, течове или други проблеми. Също така ще проверим нивото на вашия хладилен агент и ще извършим презареждане, ако е ниско.

Кога имам нужда от обслужване на климатика?

Ако климатика на автомобила ви не работи, вероятно ще искате да го поправите възможно най-скоро, вместо постоянно да се изпотявате докато карате. Какъвто и компонент на вашата климатична система да не работи, ние сме готови да се справим с това. Някои от знаците, че климатикът на автомобила ви трябва да бъде ремонтиран, са:

  • Въздухът ви духа горещо
  • Има миризма, идваща от вашите отвори
  • Нови шумове, идващи от вашия климатик
  • Слаб въздушен поток, идващ от вашите отвори
  • Виждате нещо, което изтича от таблото ви за управление

Много важно при обслужването на климатика е то да стане навреме – това е най-добрият начин за предотвратяване на поява на проблеми в средата на юли например и ни позволява да отстраним незначителни проблеми, преди те да станат големи проблеми.