Смяна на масла

на всички марки и всички модели автомобили.
GR Service разполага с отлично подготвени специалисти и модерна техника за смяна на всякакви видове масла.

Смяна на масла и филтри.

Редовната смяна на маслото е от съществено значение, за да поддържате двигателя си чист и правилно смазан, което позволява на автомобила ви да работи по-ефективно. Автосервиз GR Service предлага всички автоуслуги свързани със смяната на масла и филтри на вашата кола, от които се нуждаете, точно тук под един покрив. Предлагаме смяна на масла и филтри за леки автомобили, камиони, джипове, микробуси, ATV и др. Не знаете какво е точното масло на вашето превозно средство? Обадете се на 0893 02 50 55 или елате на място при нас в сервиза.

От въздушните филтри на кабината до въздушните, маслени или горивни филтри на двигателя – всичко е важно за да карате сигурно и безаварийно по пътищата. От пълните синтетични масла до специални високотехнологични смеси – предлагаме ви висококачествени решения, за да запазят двигателя ви да работи като нов.

Лепене и вулканизациа на гуми, демонтаж, монтаж и баланс

Това не е вашата стандартна смяна на маслото. Независимо дали става дума за конвенционален, голям пробег, синтетична смес или пълно синтетично масло, GR Service Oil Change е цялостна услуга за превантивна поддръжка и проверка, смяна на филтри и пълнене на основните системи и компоненти на вашия автомобил – двигател и скоростна кутия.

И не забравяме за вашия автомобил между смяната на маслото. С всяка смяна на маслото ние проверяваме и ви предлагаме услуга за доливане на течности върху жизненоважни течности, включително моторно масло (същия тип масло, закупено първоначално), трансмисия, сервоуправление, диференциал / трансмисия и течности за чистачки. Просто се отбийте в рамките на 6000 км от пробега след смяната на маслото и ние ще проверим , ако е необходимо доливане или добавяне на добавка за двигателя.