Ремонт на скоростни кутии

на всички марки и всички модели автомобили.
GR Service разполага с отлично подготвени специалисти и модерна техника за ремонт на скоростни кутии.

Сервиз и ремонт на трансмисия

Скоростната кутия на вашия автомобил също е мощен компонент, който трябва да се поддържа правилно, за да подобри производителността и да удължи живота си. Подобно на вашия двигател, трансмисията също разчита на течност, за да работи безпроблемно – трансмисионна течност. Подобно на смяна на масло на двигателя, ние препоръчваме редовно да спазвате графика за смяна на трансмисионното масло, за да може старата, отработена течност да бъде заменена и трансмисията да остане смазана.

.

Трансмисията е един от най-важните компоненти за осигуряване на безпроблемната и ефективна работа на вашия автомобил. Без подходяща поддръжка работата и може да бъде възпрепятствана, с осезаеми ефекти върху качеството на вашето пътуване. Проблемите с трансмисията обикновено причиняват силни шумове от шлайфане, плъзгане на предавките, силно превключване и други сериозни прекъсвания на вашето шофиране. В автосервиз GR Service ние не само поправяме и подменяме повредени трансмисии, ние помагаме на нашите клиенти да бъдат по-бдителни за здравето на трансмисията. Нашите сертифицирани техници могат да извършат задълбочено промиване на трансмисионната течност и да гарантират, че вашата скоростна кутия ще продължи да работи безопасно и ефективно. Ако смятате, че е време да прегледате трансмисията си, нашият опитен екип е готов да ви помогне. 

Какво представлява трансмисията?

Това е сложен компонент на зъбни колела и сензори, който действа като мост между вашия двигател и вашите колела. Трансмисията гарантира, че енергията, осигурявана от двигателя, преминава плавно към гумите, осигурявайки по-добър и по-безопасен контрол за водача.

Тази дейност обаче генерира много топлина. Трансмисионната течност предпазва трансмисията от прегряване и понасяне на щети. Тъй като тази течност се използва с течение на времето, тя става по-малко ефективна, оставяйки вашата скоростна кутия по-уязвима на топлинни щети.

Най-добрият начин да предотвратите скъпите ремонти и замени на трансмисията е да поддържате трансмисионната течност свежа. Ние можем да премахнем старата ви трансмисионна течност, да извършим цялостно промиване на вашата трансмисионна система и да налеем нова, висококачествена течност. Използваме най-съвременна технология за наблюдение на този процес и дори виждаме старата, замъглена трансмисионна течност, извлечена от колата ви.

Ако вашата трансмисия вече е претърпяла повреда, ние също можем да ви предоставим надеждни възможности за ремонт и подмяна. Нашите автосервизни техници са готови да отстранят проблемите с трансмисията на вашия автомобил и да осигурят дълготрайна, безпроблемна работа в продължение на хиляди километри.