Зареждане и смяна на акумулатори

на всички марки и всички модели автомобили.
GR Service разполага с отлично подготвени специалисти и модерна техника за ремонт и смяна на акумулатори.

Смяна на акумулатор или зареждане. Кога?

Няма прост отговор на въпроса колко дълго ще издържи батерията на автомобила, но е възможно да предложим някои обобщения, базирани на десетилетия опит в индустрията. Като начало знаем, че животът на автомобилната батерия варира въз основа на три ключови фактора: време, топлина и вибрации. Макар и по-рядко срещано от горепосочените фактори, неизправната система за зареждане също ще намали живота на батерията. Постоянното недостатъчно или презареждане ускорява стареенето на батерията. Изтощаването на акумулатора на автомобила напълно ще отнеме голяма част от живота му, дори ако аку,улатора може да бъде презареден и отново пуснат в експлоатация.

Не чакайте, да стане твърде късно

Студът през зимата и жегата през лятото могат да износят акумулатора с течение на времето, така че е добра идея да се обърнете към автосервиз GR Service за проверка на батерията. Ако имате нужда от нов алумулатор, ние с гордост предлагаме широка гама от акумулатори за да изберем за вас най-добрата комбинация от дълголетие, мощност и цена.

Изборът на правилната батерия

Вашият автомобил се нуждае от конкретна батерия, която е с правилния размер, има правилния резервен капацитет и произвежда необходимите усилватели за студено задействане, за да стартира двигателя. Консултирайте се с нас, за да изберете правилната батерия за вашата кола, камион или SUV..

Проверка на акумулатора

Докарайте автомобила си при експертите от нашия сервиз и те ще тестват акумулатора ви, за да се уверят, че всички системи работят правилно. Ако вашата батерия се нуждае от подмяна, специалистите по обслужване могат да ви помогнат да намерите подходящата батерия за вашия автомобил.

Този прост, но ефективен тест, който ще отнеме на нашите обучени механици само 5 минути, включва проверка на системата за зареждане, изходното напрежение и скоростта на зареждане на батерията. Чрез проверка на резултатите от тези тестове спрямо спецификациите на производителите ще можем да предложим оценка на всеки потенциални неизправности и здраве на този важен компонент на вашето превозно средство.

Акумулаторът е единственият източник на захранване на вашето превозно средство и се изисква той да е в добро състояние, за да се осигури безпроблемен стартиращ процес. Не си позволявайте да влезете в негативната статистика на търсещите ток пред блока сутрин – обадете се днес за проверка на акумулатора.